Bite me by Singleton

Bare én bid – Bite me by Singleton på Roxie

Oplevelser

REKLAME

For et par uger siden, var jeg så heldig, at blive inviteret til et herligt arrangement, hvor der både var mad og cocktails i lange baner. Singleton whisky, har nemlig samme med Roxie, lavet et nyt koncept der tager udgangspunkt i dét vi især som børn har hørt så tit, “bare én bid”.

Det er nok de færreste forældre der kan sige sig fri fra at have brugt de ord overfor deres børn, som ikke har været begejstrede for at prøve de nye ting af, som kom på middagsbordet. Jeg har ingen børn, men brugte stort set samme ord, til dette arrangement, da Miriam mildest talt ikke var overbevist om østers fortræffeligheder. Hun bukkede dog under for gruppepresset og spiste en østers – med velbehag er måske så meget sagt, men hun hadede det mindre end frygtet 😉

Det var lidt et sidespor, men konceptet består i alt sin enkelthed, af en middag der bliver serveret i bidder, fremfor større retter. Jeg er ret stor fan af det koncept, fordi man så får smagt noget mere. Mindre fan er jeg, hvis der er noget der smager så godt, at man gerne ville have haft en fuldvoksen portion – men sådan er der jo så meget 😉 Maden var afsindig lækker med mange interessante indslag, jeg kunne snildt klare en omgang mere.

Maden bliver flankeret af (whisky)cocktails der er udviklet til netop denne menu, nogle var lige specielle nok efter mine smagsløg, men det er altid sjovt at smage nyt og man kan snildt nå at få en lille buzz på, hvis man er til den slags.

Det praktiske

Arrangementet er en engangsforestilling, og der er ikke ret mange pladser, så synes man at det lyder interessant, så skal man altså ikke vente for længe.

Middagen foregår den 8/8 på Roxie

Prisen er 300 kr pr person og for pengene får du altså både virkelig dejlig mad med tilhørende cocktails. Havde jeg ikke allerede været afsted, ville jeg klart slå til. Man får virkelig meget for pengene med dette arrangement. Book din plads her

Er du blogger? 😉

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.