Nyt år, ny start

Historier Personligt

Velkommen til!

(6)7 år Niller!

Hvad der egentlig startede som et led i en opgave, under en uddannelse, udviklede sig pludselig til mere, og andet. Bloggen her, eller teknisk set noget helt andet, men så grundstenen til denne. Bloggen har løbende udviklet sig, fra at handle om en virksomhed, jeg dengang gerne ville starte, men ikke havde og derfor måtte fylde noget andet på.

Det startede med at være løst og fast, noget om mit liv, noget om tøj, noget om mad. Så blev det meste skåret væk, og fokus var nu primært på mad – suppleret med lidt sporadiske indlæg om mit liv og andet, og sådan har det været siden.

Jeg har altid holdt meget af at blogge, og det har givet mig utroligt meget, men jeg har også, især i perioder, følt mig utilstrækkelig, ikke god nok. Der er SÅ mange dygtige mennesker derude. Og jeg har aldrig helt fundet mig til rette i dét format jeg havde valgt. I årevis har jeg tænkt på at skifte spor, skulle det være endnu mere niche, eller skulle vi den anden vej og lave temaerne bredere. Måske jeg endda bare skulle kaste håndklædet i ringen?, måske jeg bare ikke var ægte ‘blogger material’? – hvad det så end er.

Men lysten til at dele, og til at formidle har stadig været til stede, der skulle bare ske noget nyt, noget mere, og noget andet. Længe havde jeg haft en idé om at jeg gerne ville involvere andre i mit lille hjørne af internettet. Dele nogle inspirerende og tankevækkende historier, fra helt almindelige mennesker. Jeg kender så mange stærke, kloge, vidunderlige kvinder som har kæmpet, og stadig gør, for at skabe sig et godt liv. Et godt liv, på trods af svære kår i forhold til opvækst, kroniske sygdomme og andre ting som har sat dybe spor. For bare tre år siden, kendte jeg ingen kvinder der delte livets svære sider, helt uden omsvøb, ikke på dén måde. Det har beriget mit liv så meget at lære disse kvinder at kende, og høre deres historier. Det bør være alle forundt.

Jeg elsker at læse om andre kvinders karriere fx, hvordan de kom dertil, har de skiftet spor undervejs, hvad har fået dem til det, hvad er vigtigt for dem og hvad drømmer de om at opnå. Jeg elsker at læse om forskellige livsvilkår, om kronisk sygdom, om svær opvækst, om ægte parforhold, tab, sorg, ensomhed og alle de andre emner, som de fleste af os jo trods alt stifter bekendtskab med.

For nogle måneder siden, faldt (nogle af) brikkerne endelig på plads. Og ønsket om at lave en platform der samlede de emner, som er en helt naturlig del af at blive ældre, blev født. Mit ønske med denne nye beskedne blog, er at berøre de fleste af de emner der føles vedkommende for kvinder efter de 30. En blog fyldt med historier fra rigtige mennesker, med interessante historier, fortalt fra deres egen side, men samtidig også en blog med mundvandsfremkaldende opskrifter, forslag til spændende og sjove oplevelser, og tips til forskellige områder, som mange af os går og kæmper med.

Det hele er nyt og spændende, og mange ting skal prøves af, leges med og eksperimenteres med for at finde den rette form, men jeg glæder mig og håber at du har lyst til at følge med, og måske endda give dit besyv med. Enten i form af en historie, eller bare en lille kommentar, det vil gøre mig gladere end du aner. Synes du at bloggen virker interessant, så håber jeg at du har lyst til at dele den med dit netværk. På den måde kan vi forhåbentlig sammen bygge noget rigtig godt op.

Kh

Sabrina/ The struggle is real!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.