Forårspizza med røget burrata, kartofler og stenbiderrogn
Udskriv

Forårspizza med røget burrata, kartofler og stenbiderrogn

Antal: 2 pers

Ingredienser

  • 1 portion Pizzadej
  • 3 Kartofler
  • 1 stk Røget burrata en almindelig burrata er også fin, eller frisk mozzarella
  • 1 spsk Ramsløgsolie Kan udelades
  • 1 håndfuld Ærteskud
  • Havsalt
  • Friskkværnet peber
  • 50 g Stenbiderrogn

Sådan gør du

  • Rul pizzadejen tyndt ud. Jeg snød og brugte en fra Gorms
  • Snit kartoflerne helt fint, gerne på et mandolinjern, men en skarp kniv kan også gøre det og fordel dem i et tyndt lag på bunden
  • Bræk osten i mindre stykker og fordel den ovenpå kartoflerne
  • Bag pizzaen i en brænd varm ovn i 8-10 min til den er blevet gylden og osten er smeltet
  • Lad pizzaen køle en anelse af og fordel små klatter af stenbiderrogn, ærteskud og evt ramsløgsolie på pizzaen
  • Drys med lidt havsalt og friskkværnet peber