Rabarbercurd
Udskriv

Rabarbercurd

Forb. tid10 min
Tilb. tid20 min

Ingredienser

  • 300 g Rabarber
  • 1 dl Sukker
  • 1/2 dl Vand
  • 1 Æg
  • 30 g Smør
  • 1/4 tsk Ren vaniljepulver
  • Evt lidt kardemomme

Sådan gør du

  • Skær rabarberne i skiver af ca 1 cm
  • Kom rabarberne i en lille gryde og tilsæt vand
  • Lad det småsimre i ca 15 min til rabarberne er helt møre
  • Mos rabarberne igennem en sigte ned i en ren gryde
  • Pisk ægget og rør det i rabarbermassen sammen med sukker, vaniljepulver og evt kardemomme
  • Lad det småsimre i et par minutter til det begynder at tykne
  • Tag gryden af varmen og rør smørret i
  • Hæld massen på et skoldet glas og opbevar det i køleskabet